Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszelkie potrawy z grzybów i z grzybami, zebrane grzyby suszę, marynuję w occie lub duszę i wkładam do słoików, zimą zużywam na zupę lub sos, robię tak grzyby od wielu lat, nigdy sie nie psują
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 801
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1415
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 801
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1415
Składniki
1. grzyby obrać, szybko umyć, większe przekroić, 2. cebulę poszatkować, poddusić na oleju, dodać grzyby i przyprawy, dusic do odparowania wody (ok 30-40 min), 3. grzyby przełożyć do słoików, zakręcić, pasteryzować ok 30 min w jeden dzień i 30 min w dniu następnym, smacznego