Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszelkie potrawy z grzybów i z grzybami, zebrane grzyby suszę, marynuję w occie lub duszę i wkładam do słoików, zimą zużywam na zupę lub sos, robię tak grzyby od wielu lat, nigdy sie nie psują
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3916
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3777
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 536
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3916
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3777
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 536
Składniki
1. grzyby obrać, szybko umyć, większe przekroić, 2. cebulę poszatkować, poddusić na oleju, dodać grzyby i przyprawy, dusic do odparowania wody (ok 30-40 min), 3. grzyby przełożyć do słoików, zakręcić, pasteryzować ok 30 min w jeden dzień i 30 min w dniu następnym, smacznego