Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszelkie potrawy z grzybów i z grzybami, zebrane grzyby suszę, marynuję w occie lub duszę i wkładam do słoików, zimą zużywam na zupę lub sos, robię tak grzyby od wielu lat, nigdy sie nie psują
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 554
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 133
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 554
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 133
Składniki
1. grzyby obrać, szybko umyć, większe przekroić, 2. cebulę poszatkować, poddusić na oleju, dodać grzyby i przyprawy, dusic do odparowania wody (ok 30-40 min), 3. grzyby przełożyć do słoików, zakręcić, pasteryzować ok 30 min w jeden dzień i 30 min w dniu następnym, smacznego