Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne jabłka do słoików w syropie własnym zapraszam jak robię
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7825
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3023
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7825
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3023
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Umyte jabłka obieram kroje na ćwiartki usuwam ewentualne uszkodzenia w owocach .do pokrojonych jabłek dodaje 2 szkl cukru i cynamon mieszam i odstawiam na kilka godzin by jabłka zaczęły puszczać sok .Po kilku godzinach nakładam jabłka ciasno do słoików wlewam powstały sok po troszku do każdego słoika na wierzch daje po 1 łyżce cukru .Słoiki będę pasteryzować na mokro godzinne by podczas gotowania jabłka puściły jeszcze sok. Gorące słoiki należy dobrze stelepnać i odwracam do góry dnem i zostawiam by ostygły .Po dokładne wykonanie zapraszam na film.