Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna surówka do obiadu. Szybka, prosta i tania. Mam ją zawsze w lodówce. Jem i robię na bieżąco.
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 20
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2134
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 433
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1330
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 20
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2134
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 433
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1330
Składniki
Kapustę szatkuję, marchew ścieram na tarce o grubych oczkach. ogórek kroję w talarki a cebulę w pióra. Wszystkie warzywa przekładam do miski i dodaję 1 łyżkę soli. Dokładnie mieszam i odstawiam na 2 godziny. Składniki na zalewę gotuję do rozpuszczenia cukru. po 2 godzinach zalewam warzywami i przekładam do słoików. Szczelnie zapytam. Można pasteryzować 10 minut w garnku lub piekarniku nagrzanym na 130 stopni ok. 10 minut.