Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super surówka do obiadu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2225
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3307
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1351
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2108
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2225
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3307
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1351
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2108
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić poszatkować i wymieszać w misce z solą. Wkładać do wyparzonych słoików przesypując umytymi owocami. Słoiki ustawić na talerzu w ciepłym miejscu i kiedy sok i piana zaczną się wydobywać spod pokrywki słoiki otworzyć kapustę przekłuć ją kilka razy cienkim nożem i powtórnie zamknąć . Kapusta jest najlepsza do spożycia po 10 dniach.