Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super surówka do obiadu.
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 40
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 557
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1343
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 301
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 40
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 557
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1343
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 301
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić poszatkować i wymieszać w misce z solą. Wkładać do wyparzonych słoików przesypując umytymi owocami. Słoiki ustawić na talerzu w ciepłym miejscu i kiedy sok i piana zaczną się wydobywać spod pokrywki słoiki otworzyć kapustę przekłuć ją kilka razy cienkim nożem i powtórnie zamknąć . Kapusta jest najlepsza do spożycia po 10 dniach.