Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super surówka do obiadu.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 101
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1006
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 101
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1006
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić poszatkować i wymieszać w misce z solą. Wkładać do wyparzonych słoików przesypując umytymi owocami. Słoiki ustawić na talerzu w ciepłym miejscu i kiedy sok i piana zaczną się wydobywać spod pokrywki słoiki otworzyć kapustę przekłuć ją kilka razy cienkim nożem i powtórnie zamknąć . Kapusta jest najlepsza do spożycia po 10 dniach.