Do góry

Przetwory Przepis na:

Kapusta włoska z borówką na zimę

Kapusta włoska z borówką na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18890

Dodano:

Odsłon: 963

Super surówka do obiadu na zimę.
Reklama
Reklama
Kapusta włoska z borówką na zimę

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kapustę oczyścić, poszatkować, przelać na sicie wrzątkiem. Następnie borówki połączyć z kapustą. Ocet zagotować z 1 szklanką wody, solą, cukrem i przyprawami do smaku. Kapustę przełożyć do wyparzonych słoików, dopełnić zalewą, wlać do każdego słoika po 1 łyżce oleju, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 25 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smaker 28 lipca 2016 Borówki i kapusta? Fajne połączenie :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń