Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super surówka do obiadu na zimę.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8328
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1211
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4600
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 642
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8328
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1211
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4600
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 642
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, przelać na sicie wrzątkiem. Następnie borówki połączyć z kapustą. Ocet zagotować z 1 szklanką wody, solą, cukrem i przyprawami do smaku. Kapustę przełożyć do wyparzonych słoików, dopełnić zalewą, wlać do każdego słoika po 1 łyżce oleju, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 25 minut.