Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super surówka do obiadu na zimę.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11669
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8154
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155161
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1129
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11669
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8154
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155161
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1129
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, przelać na sicie wrzątkiem. Następnie borówki połączyć z kapustą. Ocet zagotować z 1 szklanką wody, solą, cukrem i przyprawami do smaku. Kapustę przełożyć do wyparzonych słoików, dopełnić zalewą, wlać do każdego słoika po 1 łyżce oleju, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 25 minut.