Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na wykorzystanie dużej ilości cukini.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68126
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1970
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68126
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1970
Składniki
Cukinie i cebule trzemy na średnich oczkach odstawiamy na 2.5 godz. Po tym czasie gotujemy na wolnym ogniu aż woda odparuje. Następnie dodajemy cukier i ocet gotujemy 20 min. Dodajemy przecier i obie papryki 10 min gotujemy razem . Blędujemy na gładka masę. Słoiki pasteryzujemy 15 min