Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2833
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2833
Składniki
Na tarce zetrzeć cukinię, cebulę drobno posiekać, dodać sól i odstawić na 5-6 h. Odlać wodę, dodać 0,5 kg cukru i gotować przez 20 minut. Dodać resztę składników i gotować jeszcze przez 10 minut.
Przestudzić, a następnie zmiksować i jeszcze raz zagotować. Gorące nakładać do słoików. Pasteryzować 10 minut. Idealny dodatek również na pomidorka do kanapek :)