Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, zdrowa , chrupiąca i łatwa w przygotowaniu kiszona dynia idealna jako dodatek do mięsa, sałatek, surówek czy kanapek.
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1837
Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1837
Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
Odsłon: 78
Składniki
Zalewa. Wodę z solą zagotuj. Dynię umyj i osusz. Do słoików wkładaj koper, chrzan liście wisni i porzeczki, liście laurowe, czosnek po kilka ziarenek pieprzu, ziela i gorczycy.Nastepnie wkładaj w całości lub pokrojoną dynię w zależności od wielkości słoików i dyni .
Dynię zalej zalewą zakręć i odstaw w chłodne ciemne miejsce.