Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, zdrowa , chrupiąca i łatwa w przygotowaniu kiszona dynia idealna jako dodatek do mięsa, sałatek, surówek czy kanapek.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 587
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11878
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 587
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11878
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Zalewa. Wodę z solą zagotuj. Dynię umyj i osusz. Do słoików wkładaj koper, chrzan liście wisni i porzeczki, liście laurowe, czosnek po kilka ziarenek pieprzu, ziela i gorczycy.Nastepnie wkładaj w całości lub pokrojoną dynię w zależności od wielkości słoików i dyni .
Dynię zalej zalewą zakręć i odstaw w chłodne ciemne miejsce.