Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie od dziś wiadomo, że wszystkie kiszonki są bardzo zdrowe i nie powinno ich zabraknąć w naszym jadłospisie, szczególnie w okresie zimowym.Zdrowa i smaczna , zwłaszcza zaraz po ukiszeniu. Wybornie smakuje do różnego rodzaju wędlin lub dań z grilla.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 166
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 292
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 8920
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 166
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 292
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 8920
Składniki
Paprykę umyć i razem z nasionami ciasno układać w słoikach - najlepiej pionowo. Przekładać plasterkami pokrojonego czosnku, pieprzem , gorczycą i koprem. Zalewę zagotować. Ostudzić. Zalać paprykę. Zamknąć słoiki i ustawić na 5-6 dni na kuchennym blacie aż się ukisi. Ukiszoną paprykę można pasteryzować i przechowywać w chłodnym miejscu przez całą zimę. Ale najlepiej smakuje świeżo ukiszona.