Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki obrodziły, postanowiłem trochę zakisić... A za jakiś czas zrobię z nich barszcz :D
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Umyte buraki kroję w kostkę , do każdego słoika wrzucam listek laurowy, kilka ziaren pieprzu, ząbek czosnku, ziele angielskie.
Sól rozpuszczam w wodzie i zalewam buraczki. Woda powinna być letnia (gorąca źle wpływa na ważne mikroelementy które chcemy zachować na zimę). Voila - gotowe !