Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki obrodziły, postanowiłem trochę zakisić... A za jakiś czas zrobię z nich barszcz :D
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Umyte buraki kroję w kostkę , do każdego słoika wrzucam listek laurowy, kilka ziaren pieprzu, ząbek czosnku, ziele angielskie.
Sól rozpuszczam w wodzie i zalewam buraczki. Woda powinna być letnia (gorąca źle wpływa na ważne mikroelementy które chcemy zachować na zimę). Voila - gotowe !