Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przecier pomidorowy , kolorowy żółty , czerwony pachnący , pyszny z pomidorów z magicznego ogrodu , takiego nie kupisz w żadnym sklepie
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Pomidory myjemy i pozbawiamy szypułek (ogonków)
Następnie pomidory kroimy w Kawałki i miskujemy w mikserze lub malakserze , najpierw na wolnych obrotach (przez ok 1 do 2 minut ) a potem na najwyższych obrotach (ok 1 do 2 minut) . Czynność wykonujemy osobno dla pomidorów żółtych najpierw a potem identycznie dla czerwonych.
Następnie wlewamy do garnka przecier (osobny garnek przecier żołty i osobny garnek przecier czerwony) . Zagotowujemy i gotujemy przez minimum 20 minut. Natępnie przelewamy do słoików i pastreyzujemy około 20 minut również.