Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do serów i dań z którymi dobrze komponują się korzenne słodko kwaśne smaki.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2215
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18002
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2002
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2215
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18002
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2002
Składniki
Cebulę pokroić w pióra. Zeszklić na patelni z niewielką ilością oleju. Do cebuli można dodać 2-3 łyżki wody i poddusić ją trochę na małym ogniu aż będzie miękka.
Dodać ocet balsamiczny, miód i cynamon. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.