Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do serów i dań z którymi dobrze komponują się korzenne słodko kwaśne smaki.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4173
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416473
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4173
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416473
Składniki
Cebulę pokroić w pióra. Zeszklić na patelni z niewielką ilością oleju. Do cebuli można dodać 2-3 łyżki wody i poddusić ją trochę na małym ogniu aż będzie miękka.
Dodać ocet balsamiczny, miód i cynamon. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.