Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pora powoli przygotowywać zapasy na zimę
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16908
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16908
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Składniki
Na dno każdego słoika wrzucamy 6 plasterków marchewki ,kilka gałązek kopru ,3 ziarna ziela angielskiego ,liść laurowy ,ząbek czosnku ,kilka kawałków świeżego chrzanu ,6 ziaren czarnego pieprzu ,kilka ziarenek gorczycy. Ogórki wkładamy do słoików (do oporu). Wszystkie składniki zalewy mieszamy ,zagotowujemy i zalewamy ogórki. Słoiki zakręcamy i układamy na zakrętkach do ostygnięcia.