Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie ogórki na przekąskę
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8641
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8641
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Najwięcej czasu zajmuje mycie małych ogóreczków :) Ułożyłam je w wyparzonych słoikach. Zalewę wraz ze wszystkimi składnikami zagotowałam i zalałam ogóreczki. Słoiki wstawiłam do gorącej wody i pasteryzowałam 10 minut od zagotowania się wody. Proporcje są idealne, korniszony sprawdzają się na spotkaniach towarzyskich. Smacznego :)