Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie ogórki na przekąskę
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12668
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12668
Składniki
Najwięcej czasu zajmuje mycie małych ogóreczków :) Ułożyłam je w wyparzonych słoikach. Zalewę wraz ze wszystkimi składnikami zagotowałam i zalałam ogóreczki. Słoiki wstawiłam do gorącej wody i pasteryzowałam 10 minut od zagotowania się wody. Proporcje są idealne, korniszony sprawdzają się na spotkaniach towarzyskich. Smacznego :)