Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie ogórki na przekąskę
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Najwięcej czasu zajmuje mycie małych ogóreczków :) Ułożyłam je w wyparzonych słoikach. Zalewę wraz ze wszystkimi składnikami zagotowałam i zalałam ogóreczki. Słoiki wstawiłam do gorącej wody i pasteryzowałam 10 minut od zagotowania się wody. Proporcje są idealne, korniszony sprawdzają się na spotkaniach towarzyskich. Smacznego :)