Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne marnowane kurki do słoików zapraszam po przepis
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Grzyby myje oczyszczam i gotuje z łyżeczka soli 10 -15 minut i scedzam na sitku .Do każdego słoiczka daje listek ,ziarna i czosnek nakładam grzybki .
Zalewa ; wodę z octem solą i cukrem zagotoać i odstawić by przestygła następnie zalewam grzyby w słoiczkach i zakręcam solidi . pasteryzuje na mokro 5 minut od momentu zagotowania wody w garnku ,wyjmuje słoiczki i odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.