Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne marnowane kurki do słoików zapraszam po przepis
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 21
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 352
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 376
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 434
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 159
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 21
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 352
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 376
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 434
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 159
Składniki
Grzyby myje oczyszczam i gotuje z łyżeczka soli 10 -15 minut i scedzam na sitku .Do każdego słoiczka daje listek ,ziarna i czosnek nakładam grzybki .
Zalewa ; wodę z octem solą i cukrem zagotoać i odstawić by przestygła następnie zalewam grzyby w słoiczkach i zakręcam solidi . pasteryzuje na mokro 5 minut od momentu zagotowania wody w garnku ,wyjmuje słoiczki i odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.