Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne marnowane kurki do słoików zapraszam po przepis
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15699
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4729
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 396
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15699
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4729
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 396
Składniki
Grzyby myje oczyszczam i gotuje z łyżeczka soli 10 -15 minut i scedzam na sitku .Do każdego słoiczka daje listek ,ziarna i czosnek nakładam grzybki .
Zalewa ; wodę z octem solą i cukrem zagotoać i odstawić by przestygła następnie zalewam grzyby w słoiczkach i zakręcam solidi . pasteryzuje na mokro 5 minut od momentu zagotowania wody w garnku ,wyjmuje słoiczki i odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.