Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne marnowane kurki do słoików zapraszam po przepis
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Grzyby myje oczyszczam i gotuje z łyżeczka soli 10 -15 minut i scedzam na sitku .Do każdego słoiczka daje listek ,ziarna i czosnek nakładam grzybki .
Zalewa ; wodę z octem solą i cukrem zagotoać i odstawić by przestygła następnie zalewam grzyby w słoiczkach i zakręcam solidi . pasteryzuje na mokro 5 minut od momentu zagotowania wody w garnku ,wyjmuje słoiczki i odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.