Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos paprykowy,który nadaje się do różnego rodzaju wędlin. Nie wymaga pasteryzacji i można go bardzo długo przechowywać.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 273
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3339
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1843
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3568
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29393
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 273
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3339
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1843
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3568
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29393
Składniki
Paprykę i czosnek zmielić ( odcisnąć nadmiar płynu). Przełożyć do garnka, dodać liście laurowe i gotować 10 min. ( mieszać ).
Przestudzić, wyjąć liście laurowe, zmiksować blenderem, dodać pozostałe składniki i gotować 10 min. (mieszać ).
Gorący sos wlać do słoików, zakręcić, obrócić do góry dnem, pozostawić do wystygnięcia. Życzę smacznego :)