Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekretny przepis Adama Małysza na ogórki małosolne. Cudownie chrupiące z delikatną nutą ostrości. Najlepiej smakują po około 2-3 dniach. Adam Małysz najczęściej jednak próbuje swoich wyrobów już na drugi dzień. Są tak dobre, że nie sposób im się oprzeć!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Składniki
Ogórki myjemy, zalewamy zimną wodą i pozostawiamy na 2-3 godziny.
3 l wody gotujemy w garnku, dodajemy sól, mieszamy i odstawiamy na bok do ostygnięcia.
Do wcześniej wyparzonych słoików wkładamy na przemian ogórki, kawałki chrzanu, czosnek, papryczkę chili i koper.
Słoiki z ogórkami zalewamy ostudzoną zalewą.
Ogórki pozostawiamy na 2-3 dni. Osoby bardziej niecierpliwe mogą je degustować już na drugi dzień. Smacznego!