Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małosolne z koperkiem, pokrojone w drobniejsze kawałki, doskonale sprawdzą się jako chrupka, lekko słona przekąska.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 121
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21525
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 844
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 121
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21525
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 844
Składniki
Ogórki gruntowe umyj, oczyść dokładnie i odetnij końcówki. Każdy z nich przetnij wzdłuż, tworząc ósemki. Koper posiekaj, czosnek obierz i przekrój na 2-3 części. Obierz chrzan i pokrój go na drobniejsze kawałki. Rozłóż wszystkie składniki, dzieląc je na dwie części.
Wodę połącz z solą, wymieszaj dokładnie.
Przygotuj dwa słoiki po około 900 ml. Włóż ogórki do każdego z nich. Dodaj czosnek, posiekany drobno koperek oraz kilka kawałków chrzanu. Zalej przygotowaną zalewą. Zakręć mocno.
Po 2-3 dniach małosolne z koperkiem będą gotowe.