Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie się przyda.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8494
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1240
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4634
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 691
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8494
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1240
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4634
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 691
Składniki
Wykonanie: Grejpfruty z cytryną obrać, usunąć błonki z pestkami, pokroić, włożyć do garnka razem z obranymi bananami. Całość zmiksować i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut- stale mieszając. Następnie dodać cukier, żelfix, wymieszać i lekko zagotować, wyłączyć ogień i pozostawić na kilka minut. Gorącą marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić, odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.