Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie się przyda.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14214
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16229
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6534
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14214
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1646
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16229
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6534
Składniki
Wykonanie: Grejpfruty z cytryną obrać, usunąć błonki z pestkami, pokroić, włożyć do garnka razem z obranymi bananami. Całość zmiksować i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut- stale mieszając. Następnie dodać cukier, żelfix, wymieszać i lekko zagotować, wyłączyć ogień i pozostawić na kilka minut. Gorącą marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić, odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.