Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie się przyda.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424816
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424816
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4749
Składniki
Wykonanie: Grejpfruty z cytryną obrać, usunąć błonki z pestkami, pokroić, włożyć do garnka razem z obranymi bananami. Całość zmiksować i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut- stale mieszając. Następnie dodać cukier, żelfix, wymieszać i lekko zagotować, wyłączyć ogień i pozostawić na kilka minut. Gorącą marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić, odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.