Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie się przyda.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1323
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5847
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18502
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1323
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5847
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18502
Składniki
Wykonanie: Grejpfruty z cytryną obrać, usunąć błonki z pestkami, pokroić, włożyć do garnka razem z obranymi bananami. Całość zmiksować i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut- stale mieszając. Następnie dodać cukier, żelfix, wymieszać i lekko zagotować, wyłączyć ogień i pozostawić na kilka minut. Gorącą marmoladkę przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić, odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.