Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna papryka, do zjedzenia solo lub jako dodatek. Polecam :)
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 64
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 206
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 110
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 64
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 206
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 110
Składniki
Paprykę umyć, wydrążyć i pokroić. Ułożyć w słoikach.
Z pozostałych składników zagotować zalewę.
Gorącą zalewą zalać paprykę.
Pasteryzować 5 min. Słoiki stawiać do góry dnem, pozostawić do wystygnięcia. Życzę smacznego :)