Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tej papryki przypomina mi czas spędzony nad Mazurskimi jeziorami. Pierwszy raz właśnie tam miałam okazje spróbować tej sałatki. Lekko ostra ze wspaniałą nutą słodyczy. Mój Mąż nie wyobraża sobie czegoś innego do schabowego. Zawsze robie jak najwiecej na zimę.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37884
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 386
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 367
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9227
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37884
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 386
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 367
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9227
Składniki
Paprykę myjemy, oczyszczamy i kroimy w cienkie podłużne paski. Wkładamy do słoików.
Gotujemy wszystkie składniki zalewy i gorącą wlewamy do słoików z przygotowaną papryką.
Zakręcone słoiki pasteryzujemy przez 15 min. Po tym czasie wyjmujemy i czekamy aaż ostygna w temperaturze pokojowej.