Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny przetwór na zimę idealne do sałatek czy do zwykłych buraków z chrzanem! coś dla urozmaicenia obiadow!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2560
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 422
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4371
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2560
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 422
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4371
Składniki
Buraki myjemy, gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i gdy będą chłodne obieramy. Podane składników na zalewę zagotowujemy razem. Buraki wkładamy do wyparzonych we wrzątku słoiczków, gdy są za duże przekrawamy na mniejsze części. Zalewamy buraczki gorącą zalewą, mocno zakręcamy i pasteryzujemy 20 minut.