Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny przetwór na zimę idealne do sałatek czy do zwykłych buraków z chrzanem! coś dla urozmaicenia obiadow!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8194
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8194
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Składniki
Buraki myjemy, gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i gdy będą chłodne obieramy. Podane składników na zalewę zagotowujemy razem. Buraki wkładamy do wyparzonych we wrzątku słoiczków, gdy są za duże przekrawamy na mniejsze części. Zalewamy buraczki gorącą zalewą, mocno zakręcamy i pasteryzujemy 20 minut.