Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7976
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7976
Składniki
Czereśnie myjemy,osączamy i układamy w słoikach. Do każdego wsypujemy szczyptę imbiru i wkładamy po jednym goździku. Przygotowujemy zalewę : wodę zgotowujemy z cukrem i szczyptą soli. Wlewamy ocet,mieszamy. Gorąco zalewą napełniamy słoiki z czereśniami i pasteryzujemy 20 minut.