Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Składniki
Czereśnie myjemy,osączamy i układamy w słoikach. Do każdego wsypujemy szczyptę imbiru i wkładamy po jednym goździku. Przygotowujemy zalewę : wodę zgotowujemy z cukrem i szczyptą soli. Wlewamy ocet,mieszamy. Gorąco zalewą napełniamy słoiki z czereśniami i pasteryzujemy 20 minut.