Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 86
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 54
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 33
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 136
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 312
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 86
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 54
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 33
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 136
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 312
Składniki
Czereśnie myjemy,osączamy i układamy w słoikach. Do każdego wsypujemy szczyptę imbiru i wkładamy po jednym goździku. Przygotowujemy zalewę : wodę zgotowujemy z cukrem i szczyptą soli. Wlewamy ocet,mieszamy. Gorąco zalewą napełniamy słoiki z czereśniami i pasteryzujemy 20 minut.