Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Składniki
Przepis jest bardzo wygodny- można zrobić tyle pomidorów ile się chce. Pomidory ułożyłam w wyparzonych słoikach, do każdego słoika dodałam po plastrze cebuli, czosnku, jeszcze przyprawy: liść ,ziele, pieprz, szczypta soli i cukru. Słoiki do 4/5 zalałam filtrowana wodą i resztę uzupełniłam octem. Słoiki zakręciłam, i wstawiłam do pasteryzacji w ziemnej wodzie. Od momentu zagotowania pasteryzowałam je 10 minut. Pomidorki przydają się na kanapki, do hot dogów, lub jaka jadalna dekoracja półmisków. Smacznego :)