Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomidorki dość klasyczne. dość, bo wzbogacone esencją wiśniową
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Słoiki /3 sztuki/ dokładnie wyparzam. Składniki zalewy zagotowuję, zmniejszam ogień i gotuję 5-10 minut. Pomidory myję. Czosnek obieram i przekrawam wzdłuż. Rozkładam pomidory do słoików. Dodaję przyprawy i zalewam gorącą zalewą. Pasteryzuję 15 minut w wodzie 90 stopni. Studzę, chowam i czekam.