Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomidorki dość klasyczne. dość, bo wzbogacone esencją wiśniową
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 380
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1728
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3262
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26756
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 380
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1728
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3262
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26756
Składniki
Słoiki /3 sztuki/ dokładnie wyparzam. Składniki zalewy zagotowuję, zmniejszam ogień i gotuję 5-10 minut. Pomidory myję. Czosnek obieram i przekrawam wzdłuż. Rozkładam pomidory do słoików. Dodaję przyprawy i zalewam gorącą zalewą. Pasteryzuję 15 minut w wodzie 90 stopni. Studzę, chowam i czekam.