Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jeden z tych dodatków, które zawsze warto mieć w spiżarni. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ramenu lub sushi. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4925
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4925
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 161
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
Imbir pokroić w plasterki, posolić i odstawić na noc. Następnego odcisnąć i przełożyć do słoiczków. Zalać marynatą (wodę podgrzać z octem i cukrem, pod koniec dodać sok z buraka). Słoiki zamknąć i odstawić do wystudzenia. Imbir można jeść już następnego dnia. Przechowywać w lodówce.