Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jeden z tych dodatków, które zawsze warto mieć w spiżarni. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ramenu lub sushi. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 98
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1822
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 205
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6309
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 98
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1822
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 205
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6309
Składniki
Imbir pokroić w plasterki, posolić i odstawić na noc. Następnego odcisnąć i przełożyć do słoiczków. Zalać marynatą (wodę podgrzać z octem i cukrem, pod koniec dodać sok z buraka). Słoiki zamknąć i odstawić do wystudzenia. Imbir można jeść już następnego dnia. Przechowywać w lodówce.