Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urodzaj grzybów,więc można poszaleć z przetworami. Polecam do sałatek,sosów czy jako przekąska:)
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21603
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21603
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Składniki
Maślaki obrać i umyć. Dać do posolonej wody i gotować 20min. Po tym czasie odcedzić . Osobno ugotować zalewę,,doprawić do smaku. Odcedzone grzybki wrzucić do zalewy i zagotować. Gorące nakładać do wyparzonych słoiczków wraz z zielem i liściem. Słoiki zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!