Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urodzaj grzybów,więc można poszaleć z przetworami. Polecam do sałatek,sosów czy jako przekąska:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
Maślaki obrać i umyć. Dać do posolonej wody i gotować 20min. Po tym czasie odcedzić . Osobno ugotować zalewę,,doprawić do smaku. Odcedzone grzybki wrzucić do zalewy i zagotować. Gorące nakładać do wyparzonych słoiczków wraz z zielem i liściem. Słoiki zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!