Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urodzaj grzybów,więc można poszaleć z przetworami. Polecam do sałatek,sosów czy jako przekąska:)
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2498
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 158
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2498
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 158
Składniki
Maślaki obrać i umyć. Dać do posolonej wody i gotować 20min. Po tym czasie odcedzić . Osobno ugotować zalewę,,doprawić do smaku. Odcedzone grzybki wrzucić do zalewy i zagotować. Gorące nakładać do wyparzonych słoiczków wraz z zielem i liściem. Słoiki zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!