Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urodzaj grzybów,więc można poszaleć z przetworami. Polecam do sałatek,sosów czy jako przekąska:)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40708
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1096
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3440
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40708
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1096
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3440
Składniki
Maślaki obrać i umyć. Dać do posolonej wody i gotować 20min. Po tym czasie odcedzić . Osobno ugotować zalewę,,doprawić do smaku. Odcedzone grzybki wrzucić do zalewy i zagotować. Gorące nakładać do wyparzonych słoiczków wraz z zielem i liściem. Słoiki zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!