Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urodzaj grzybów,więc można poszaleć z przetworami. Polecam do sałatek,sosów czy jako przekąska:)
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 237
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 213
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 150
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 237
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 213
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 150
Składniki
Maślaki obrać i umyć. Dać do posolonej wody i gotować 20min. Po tym czasie odcedzić . Osobno ugotować zalewę,,doprawić do smaku. Odcedzone grzybki wrzucić do zalewy i zagotować. Gorące nakładać do wyparzonych słoiczków wraz z zielem i liściem. Słoiki zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!