Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze domowe. Zabieramy na wakacje.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Mięso dokładnie umyć. Oddzielić od kości. Wszystko pokroić w drobne kawałki. Dodać przyprawę, sól peklową, żelatynę, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Mięso nałożyć do wyparzonych słoiczków ( 3/4 wysokości ) i dokładnie zakręcić. Tak przygotowane słoiki pasteryzować 1 godzinę. Pozostawić do całkowitego wystudzenia i powtórzyć czynność. Po wystudzeniu są gotowe. Smacznego