Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze domowe. Zabieramy na wakacje.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2183
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4688
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 54
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2183
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4688
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 54
Składniki
Mięso dokładnie umyć. Oddzielić od kości. Wszystko pokroić w drobne kawałki. Dodać przyprawę, sól peklową, żelatynę, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Mięso nałożyć do wyparzonych słoiczków ( 3/4 wysokości ) i dokładnie zakręcić. Tak przygotowane słoiki pasteryzować 1 godzinę. Pozostawić do całkowitego wystudzenia i powtórzyć czynność. Po wystudzeniu są gotowe. Smacznego