Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze domowe. Zabieramy na wakacje.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8204
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 431
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8204
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 431
Składniki
Mięso dokładnie umyć. Oddzielić od kości. Wszystko pokroić w drobne kawałki. Dodać przyprawę, sól peklową, żelatynę, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Mięso nałożyć do wyparzonych słoiczków ( 3/4 wysokości ) i dokładnie zakręcić. Tak przygotowane słoiki pasteryzować 1 godzinę. Pozostawić do całkowitego wystudzenia i powtórzyć czynność. Po wystudzeniu są gotowe. Smacznego