Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode buraczki w zalewie octowej. Przepis pochodzi z 420. odcinka programu "Ewa gotuje".
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Buraczki obrać i ugotować. Przełożyć do wyparzonego słoika.
Do wody wlać ocet, wsypać sól i cukier. Wymieszać. Dorzucić przyprawy i doprowadzić do wrzenia. Zalać buraczki. Zamknąć i odstawić.