Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode buraczki w zalewie octowej. Przepis pochodzi z 420. odcinka programu "Ewa gotuje".
Buraczki obrać i ugotować. Przełożyć do wyparzonego słoika.
Do wody wlać ocet, wsypać sól i cukier. Wymieszać. Dorzucić przyprawy i doprowadzić do wrzenia. Zalać buraczki. Zamknąć i odstawić.
Prawdziwe masło klarowane. Przepis pochodzi z 417 odcinka programu "Ewa gotuje".
Odsłon: 2199
Ensaimada to wyjątkowy i puszysty, hiszpański wypiek, zawinięty w kształcie ś...
Odsłon: 6776
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 33
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 3079
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 33
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 3079
Składniki
Buraczki obrać i ugotować. Przełożyć do wyparzonego słoika.
Do wody wlać ocet, wsypać sól i cukier. Wymieszać. Dorzucić przyprawy i doprowadzić do wrzenia. Zalać buraczki. Zamknąć i odstawić.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Ogórki małosolne przepis babci
Przetwory
Ogórki po koreańsku
Przetwory
Wędzone domowe wędliny. Tradycja i smaki przypominające dzieciństwo. Powinny być na każdym stole.
Przetwory
Rabarbarowy curd
Ogórki małosolne przepis babci
Ogórki małosolne z przepisu babci to klasyczna receptura na wyjątkowe i bogat...
Odsłon: 7868
Ogórki po koreańsku
Nie masz pomysłu na świeże ogórki, a chcesz urozmaicić nimi swoje danie główn...
Odsłon: 378