Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do budyniu czy kaszki ryżowej na mleku
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9976
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8996
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6374
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9976
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8996
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6374
Składniki
Jabłka obieramy ze skórek, wydrążamy środki z nasionami i kroimy na małe kawałki. Gotujemy do miękkości. Po czym blendujemy na gładką masę. Brzoskwinie obieramy ze skórki, wyciągamy pestki, kroimy na kawałki, wrzucamy do musu jabłkowego i ponownie blendujemy. Gotowa masę doprowadzamy do wrzenia, w międzyczasie dodajemy cukier i gotujemy ok 10 min. Następnie przelewamy do słoików. Zakręcamy. Pasteryzujemy ok 15 min.