Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do budyniu czy kaszki ryżowej na mleku
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2392
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3557
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4378
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74557
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2392
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3557
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4378
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74557
Składniki
Jabłka obieramy ze skórek, wydrążamy środki z nasionami i kroimy na małe kawałki. Gotujemy do miękkości. Po czym blendujemy na gładką masę. Brzoskwinie obieramy ze skórki, wyciągamy pestki, kroimy na kawałki, wrzucamy do musu jabłkowego i ponownie blendujemy. Gotowa masę doprowadzamy do wrzenia, w międzyczasie dodajemy cukier i gotujemy ok 10 min. Następnie przelewamy do słoików. Zakręcamy. Pasteryzujemy ok 15 min.