Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z pigwowca japońskiego zrobiony z pokrojonych plasterków tego owocu z którego został odciągnięty sok. Po odciągnięciu soku plasterki są jeszcze bardzo aromatyczne i słodkie i można z nich zrobić smaczny mus. Mus ten jest idealnym dodatkiem do wielu ciast oraz naleśników.
blender, garnek,
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2178
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1168
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 187
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2178
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1168
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 187
Składniki
Umieszczamy plasterki owoca w garnku, zalewamy wodą i gotujemy do ich miękkości, od momentu zagotowania 30 minut. Na koniec gotowania dodajemy cynamon.
Całość rozdrabniamy na papkę blenderem i gorący mus wkładamy do wcześniej przygotowanych słoików. Smacznego !!!