Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z pigwowca japońskiego zrobiony z pokrojonych plasterków tego owocu z którego został odciągnięty sok. Po odciągnięciu soku plasterki są jeszcze bardzo aromatyczne i słodkie i można z nich zrobić smaczny mus. Mus ten jest idealnym dodatkiem do wielu ciast oraz naleśników.
blender, garnek,
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 808
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 128
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dod...
Odsłon: 95
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 808
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 128
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dod...
Odsłon: 95
Składniki
Umieszczamy plasterki owoca w garnku, zalewamy wodą i gotujemy do ich miękkości, od momentu zagotowania 30 minut. Na koniec gotowania dodajemy cynamon.
Całość rozdrabniamy na papkę blenderem i gorący mus wkładamy do wcześniej przygotowanych słoików. Smacznego !!!