Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z pigwowca japońskiego zrobiony z pokrojonych plasterków tego owocu z którego został odciągnięty sok. Po odciągnięciu soku plasterki są jeszcze bardzo aromatyczne i słodkie i można z nich zrobić smaczny mus. Mus ten jest idealnym dodatkiem do wielu ciast oraz naleśników.
blender, garnek,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Umieszczamy plasterki owoca w garnku, zalewamy wodą i gotujemy do ich miękkości, od momentu zagotowania 30 minut. Na koniec gotowania dodajemy cynamon.
Całość rozdrabniamy na papkę blenderem i gorący mus wkładamy do wcześniej przygotowanych słoików. Smacznego !!!