Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z pigwowca japońskiego zrobiony z pokrojonych plasterków tego owocu z którego został odciągnięty sok. Po odciągnięciu soku plasterki są jeszcze bardzo aromatyczne i słodkie i można z nich zrobić smaczny mus. Mus ten jest idealnym dodatkiem do wielu ciast oraz naleśników.
blender, garnek,
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 208
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20271
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 208
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20271
Składniki
Umieszczamy plasterki owoca w garnku, zalewamy wodą i gotujemy do ich miękkości, od momentu zagotowania 30 minut. Na koniec gotowania dodajemy cynamon.
Całość rozdrabniamy na papkę blenderem i gorący mus wkładamy do wcześniej przygotowanych słoików. Smacznego !!!