Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z pigwowca japońskiego zrobiony z pokrojonych plasterków tego owocu z którego został odciągnięty sok. Po odciągnięciu soku plasterki są jeszcze bardzo aromatyczne i słodkie i można z nich zrobić smaczny mus. Mus ten jest idealnym dodatkiem do wielu ciast oraz naleśników.
blender, garnek,
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 421
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 770
W ten sposób ugotowane jajka nie będą mieć zielonkawej obwódki na żółtku, no...
Odsłon: 374
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 421
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 770
W ten sposób ugotowane jajka nie będą mieć zielonkawej obwódki na żółtku, no...
Odsłon: 374
Składniki
Umieszczamy plasterki owoca w garnku, zalewamy wodą i gotujemy do ich miękkości, od momentu zagotowania 30 minut. Na koniec gotowania dodajemy cynamon.
Całość rozdrabniamy na papkę blenderem i gorący mus wkładamy do wcześniej przygotowanych słoików. Smacznego !!!