Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek na śniadanie zamiast ketchupu.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1559
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 681
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 270
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1559
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 681
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 270
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać i pokroić. Następnie rozgotować z posiekaną cebulą i pozostałymi składnikami. Lekko przestudzony sos zmiksować i wysmażyć do konsystencji powidła. Przelać do słoiczków i podawać do mięs, jajek, wędlin itp.