Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki kanapkowe .Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu .
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5193
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 779
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11577
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5006
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1253
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5193
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 779
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11577
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5006
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1253
Składniki
Z podanych składników zagotuj zalewę .Ogórki opłukaj , pokrój wzdłuż w paski. Poukładaj w słoikach, do każdego dodaj ząbek czosnku, ziele, koper, liść laurowy, chrzan, pieprz i gorczycę . Zalej zalewą i zakręć słoiki.
Na dno garnka włóż ściereczkę ułóż słoiki zalej wodą i pasteryzuj około 5-8 minut . Po wyjęciu odwróć do góry dnem, po wystudzeniu przechowuj w chłodnym ciemnym miejscu .