Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki kanapkowe .Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu .
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 965
Składniki
Z podanych składników zagotuj zalewę .Ogórki opłukaj , pokrój wzdłuż w paski. Poukładaj w słoikach, do każdego dodaj ząbek czosnku, ziele, koper, liść laurowy, chrzan, pieprz i gorczycę . Zalej zalewą i zakręć słoiki.
Na dno garnka włóż ściereczkę ułóż słoiki zalej wodą i pasteryzuj około 5-8 minut . Po wyjęciu odwróć do góry dnem, po wystudzeniu przechowuj w chłodnym ciemnym miejscu .