Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki kanapkowe .Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Z podanych składników zagotuj zalewę .Ogórki opłukaj , pokrój wzdłuż w paski. Poukładaj w słoikach, do każdego dodaj ząbek czosnku, ziele, koper, liść laurowy, chrzan, pieprz i gorczycę . Zalej zalewą i zakręć słoiki.
Na dno garnka włóż ściereczkę ułóż słoiki zalej wodą i pasteryzuj około 5-8 minut . Po wyjęciu odwróć do góry dnem, po wystudzeniu przechowuj w chłodnym ciemnym miejscu .