Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10605
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3241
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2369
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10605
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3241
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2369
Składniki
Ogórki ułożyłam ściśle w słoju, pomiędzy nie powtykałam strąki chili, koper i przekrojone ząbki czosnku. Zalałam solanka- używam wody filtrowanej i takiej soli jaką mam pod ręką. Po 5 dniach będą smakowite. Jeśli nie zostaną zjedzone na bieżąco to przekładam je do litrowych słojów zalewam i pasteryzuje. 15- 20 minut od zagotowania- uwaga zawartości powinno być najwyżej 3/4, kiszona zalewa lubi "wychodzić". Smacznego :)