Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci uwielbiają tę sałatkę do obiadu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. Posolić i odstawić na 2 godz.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Ogórki odcisnąć z wody i wkładać do słoików. Zalewać je chłodną zalewą.
Pasteryzować od chwili zagotowania 5 min. Ale nie dłużej bo będą za miękkie. Smacznego.