Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci uwielbiają tę sałatkę do obiadu.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2159
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12314
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2159
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12314
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. Posolić i odstawić na 2 godz.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Ogórki odcisnąć z wody i wkładać do słoików. Zalewać je chłodną zalewą.
Pasteryzować od chwili zagotowania 5 min. Ale nie dłużej bo będą za miękkie. Smacznego.