Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci uwielbiają tę sałatkę do obiadu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7561
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2590
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7561
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2590
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w grubsze plastry. Posolić i odstawić na 2 godz.
Zalewę zagotować i ostudzić.
Ogórki odcisnąć z wody i wkładać do słoików. Zalewać je chłodną zalewą.
Pasteryzować od chwili zagotowania 5 min. Ale nie dłużej bo będą za miękkie. Smacznego.