Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci, ogórki są wyborne, super nadają się na sałatki i surówki.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 400
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4477
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 306
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 429
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 400
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4477
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 306
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 429
Składniki
Wykonanie: Ogórki umyć i włożyć do woreczka do zamrażania o pojemności 2 litry. Dodać obrany i pokrojony czosnek, koper, gorczycę i chrzan z liściem. Następnie wsypać sól, potrząsnąć woreczkiem i szczelnie zamknąć. Wstawić do lodówki na 5-6 godzin. Po tym czasie woreczek pozostawić w temperaturze pokojowej na 12-24 godziny(zależy od temperatury im cieplej tym krócej)