Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki te to hit poprzedniego sezonu w naszej rodzinie. Pięknie wyglądają na stole a smakują przepysznie. Gorąco polecam wypróbować ten przepis
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36128
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 197
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 344
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36128
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 197
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 344
Składniki
Ogórki obieramy.
Kroimy wzdłuż na ćwiartki, ale nie do końca.
Na dno słoików wkładamy, zielony koper, natkę pietruszki, liście selera tak po gałązce. Do słoików wkładamy ogórki.
Na wierzch wkładamy po 2-3 plasterki marchewki i po 1 plastrze cebuli.
Składniki zalewy dokładnie mieszamy, doprowadzamy do wrzenia.
Gorąca zalewą, zalewamy słoiki z ogórkami.
Słoiki zakręcamy.
Pasteryzujemy po około 10 minut.
Po ugotowaniu słoiki odwracamy do góry dnem do ostygnięcia.
Smacznego !!!