Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 83
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4324
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2603
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 83
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4324
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2603
Składniki
Ogórki , cebule i sól wymieszać i odstawić na ok.2 godz. Po tym czasie zlać powstały sok.
Wszystkie składniki zaprawy połączyć ze sobą. Następnie dodać do ogórków i odstawić na 30 minut. Po tym czasie , wszystko przełożyć do słoików. Pasteryzować 15 minut.