Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3043
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 643
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3043
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 643
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w paski. Mogą też być całe,ale wtedy małe. Ułożyć je ciasno w słoiku.
Wodę, ocet, cukier, miód i sól zagotować Zalać ogórki gorącą zalewą i dobrze zakręcić słoiki. Pasteryzować 5 minut.