Do góry

Przetwory Przepis na:

Ogórki w miodzie

Ogórki w miodzie

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 138

Dodano:

Odsłon: 24429

moja wersja

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ogórki obrać i pokroić w paski.

    Mogą też być całe,ale wtedy małe.

    Ułożyć je ciasno w słoiku.

  2. Wodę, ocet, cukier, miód i sól zagotować

    Zalać ogórki gorącą zalewą i dobrze zakręcić słoiki.

    Pasteryzować 5 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń