Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5752
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 136
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5752
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 136
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w paski. Mogą też być całe,ale wtedy małe. Ułożyć je ciasno w słoiku.
Wodę, ocet, cukier, miód i sól zagotować Zalać ogórki gorącą zalewą i dobrze zakręcić słoiki. Pasteryzować 5 minut.