Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są już w occie, kiszone, małosolne... więc pora na musztardowe. Uwielbiam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10679
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11607
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 622
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10679
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11607
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 622
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i pokroić. Ogórki umyć i włożyć do przygotowanych słoików wraz z cebulą, koprem i solą(1 płaska łyżeczka na jeden słoik 0,9 litra). Wszystkie składniki na zalewę wymieszać, zagotować, zalać ogórki i odstawić na noc. Następnego dnia zakręcić, przełożyć do garnka z wodą do ¾ wysokości i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.