Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna przekąska do kiełbaski, mięsa z grilla jak również do kanapek
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7830
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 996
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13588
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7830
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 996
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13588
Składniki
ZALEWA woda, ocet, sól, cukier i przyprawę zagotować!
Ogórki pokroić według uznania (ćwiartki lub grube plastry) poukładać do słoików. Do każdego słoika włożyć ziele angielskie, pieprz ziarnisty cebule, gorczyce (ilość zależy od wielkości słoika)i liśc selera. Zalać zalewą i pasteryzować 10-15 min. SMACZNEGO