Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój mąż uwielbia te ogórki.
Pieczona frittata z warzywami: cukinią, batatem i papryką.
Odsłon: 64
Kurczaka w parmezanie kojarzysz głównie z panierką i dodatkiem ziemniaków? Cz...
Odsłon: 57
Pieczona frittata z warzywami: cukinią, batatem i papryką.
Odsłon: 64
Kurczaka w parmezanie kojarzysz głównie z panierką i dodatkiem ziemniaków? Cz...
Odsłon: 57
Składniki
Ogórki umyć, obrać.
Zalewę ugotować wcześniej.
brane ogórki nakładać do słoików,
dodać ziela angielskie oraz pieprz,
zalać zalewą
i szczelnie zakręcić.
Wstawić do garnka ze ściereczką, wstawić do gotowania. Po zagotowaniu zmniejszyć gaz i pasteryzować 5 minut.
Po tym czasie postawić na ręczniku do góry dnem.