Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak lata zamkniety w słoiku:)))
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 67
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 46
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9313
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 67
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 46
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9313
Składniki
Ogórki obieramy ze skórki i kroimy na ćwiartki. Do słoików wkładamy po dwa listki laurowe, po trzy ziarenka ziela angielskiego i pieprzu oraz 1 płaską łyżeczką pieprzu mielonego i ogórki. Pozostałe składniki zagotowujemy i zalewamy ogórki gorącą zalewą. Pasteryzujemy 10 minut i gorące ustawiamy do góry dnem.