Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak lata zamkniety w słoiku:)))
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7630
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2747
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7630
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2747
Składniki
Ogórki obieramy ze skórki i kroimy na ćwiartki. Do słoików wkładamy po dwa listki laurowe, po trzy ziarenka ziela angielskiego i pieprzu oraz 1 płaską łyżeczką pieprzu mielonego i ogórki. Pozostałe składniki zagotowujemy i zalewamy ogórki gorącą zalewą. Pasteryzujemy 10 minut i gorące ustawiamy do góry dnem.