Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w zalewie z kurkumą to alternatywa dla ogórków w curry. Lekka zmiana przyprawy i ciekawy efekt smakowy. Warto wypróbować:)
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 225
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2214
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 969
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 225
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2214
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 969
Składniki
Przygotowujemy zalewę: wodę zagotowujemy z gorczycą, octem, cukrem, solą i kurkumą. Odstawiamy do wystygnięcia. Ogórki dokładnie myjemy i przekrawamy wzdłuż na cztery części. Układamy w słoikach, zalewamy przestygniętą zalewą, zakręcamy słoiki i pasteryzujemy 10-13 min.