Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...bardzo smaczne ogóreczki na słodką nutę, w zeszłym roku poczęstowała mnie nimi koleżanka z pracy, w tym roku już jedną porcję zrobiłam i wrzucam przepis...
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1087
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12173
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1087
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12173
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
umyte Ogórki kroimy wzdłuż na ćwiartki; solimy i odstawiamy na około 2 godziny
składniki zalewy zagotowujemy
do słoiczków wkładamy przyprawy i dość ciasno układamy ogórki; zalewamy gorącą zalewą. Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy około 10 minut.