Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO LUBIĘ TEN PRZEPIS PONIEWAŻ UWIELBIAM CZOSNEK
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 211
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 109
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 211
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 109
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY.POSOLIĆ I ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.CEBULĘ POKROIĆ W PÓŁKRĄŻKI,CZOSNEK W PLASTERKI.
DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY.WSZYSTKO WYMIESZAĆ,ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZ.PO TYM CZASIE SPRÓBOWAĆ,DOPRAWIĆ WEDŁUG UZNANIA.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT.