Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO LUBIĘ TEN PRZEPIS PONIEWAŻ UWIELBIAM CZOSNEK
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 39
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 119
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 39
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 119
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 125
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY.POSOLIĆ I ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.CEBULĘ POKROIĆ W PÓŁKRĄŻKI,CZOSNEK W PLASTERKI.
DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY.WSZYSTKO WYMIESZAĆ,ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZ.PO TYM CZASIE SPRÓBOWAĆ,DOPRAWIĆ WEDŁUG UZNANIA.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT.