Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie moim zdaniem idealne. Papryka pozostaje jędrna i zachowuje swój piękny kolor.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13471
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 598
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2818
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13471
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 598
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2818
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Słoiki wyparzyć, paprykę pozbawić gniazd nasiennych i błon , pokroić w paski ok.1cm. Cebulę Pokroić w ćwiartki i zblanszować we wrzątku ok. 5 min.
Przyprawy i zioła ułożyć na dnie słoika, układać paprykę przekładając ją cebulą, zalać wrzącą zalewą , na wierzch wylać po łyżce oleju na słoik.
Taką paprykę pasteryzujemy ok. 10 min, nie dłużej.
Warunkiem konsumpcji jest odpowiednie przeżarcie się składników. A więc zimą życzę smacznego , kolorowego , paprykowego frykasu.