Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla papryki konserwowej
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13051
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3575
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4421
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13051
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3575
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4421
Składniki
Paprykę umyć i pokroić w dowolny sposób, cebulę pokroić w pół plastry. W dużym garnku zagotować wszystkie składniki na zalewę. Do gotującej zalewy dodać paprykę i cebulę. Gotować na małym ogniu około 10min. Gorącą paprykę wkładamy do słoiczków i od razu zakręcamy. Ustawić do góry dnem, jednak ja dla pewności pasteryzuję 5min. od momentu zagotowania.