Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla papryki konserwowej
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 351
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 351
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Składniki
Paprykę umyć i pokroić w dowolny sposób, cebulę pokroić w pół plastry. W dużym garnku zagotować wszystkie składniki na zalewę. Do gotującej zalewy dodać paprykę i cebulę. Gotować na małym ogniu około 10min. Gorącą paprykę wkładamy do słoiczków i od razu zakręcamy. Ustawić do góry dnem, jednak ja dla pewności pasteryzuję 5min. od momentu zagotowania.