Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla papryki konserwowej
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 32
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 32
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 100
Składniki
Paprykę umyć i pokroić w dowolny sposób, cebulę pokroić w pół plastry. W dużym garnku zagotować wszystkie składniki na zalewę. Do gotującej zalewy dodać paprykę i cebulę. Gotować na małym ogniu około 10min. Gorącą paprykę wkładamy do słoiczków i od razu zakręcamy. Ustawić do góry dnem, jednak ja dla pewności pasteryzuję 5min. od momentu zagotowania.