Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jeden z lepszych przepisów z dodatkiem miodu. Po wrzuceniu papryki do gorącej zalewy, szybko się "kurczy" i dzięki temu więcej można włożyć do słoika.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 109
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4207
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8683
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 109
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4207
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8683
Składniki
Paprykę umyć, oczyścić z nasion i pokroić w mniejsze kawałki. Składniki zalewy zagotować.Na gotującą zalewę wrzucać partiami pokrojoną paprykę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wyjmować łyżką cedzakową do miski a na gotującą się zalewę wrzucać następną partię. Kiedy papryka przestygnie, przekładać do słoików i pasteryzować 10 minut. Po wyjęciu-słoiki dokręcić i ustawić do góry dnem. Jest bardzo smaczna-polecam.