Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 100
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 92
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 100
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 92
Składniki
Paprykę i cebulę zmielić w maszynce.
Gotować na średnim ogniu około 30 minut aż pasta zacznie gęstnieć i wyparuje nadmiar wody.
Dodać olej i ocet. Doprawić solą,pieprzem i cukrem do smaku. Pasta powinna być lekko słodka.
Gorącą pastę przełożyć do słoiczków i zakręcić. Nie trzeba pasteryzować,słoiczki się pozamykają.