Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22052
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 84
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 367
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 95
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 151
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22052
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 84
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 367
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 95
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 151
Składniki
Paprykę i cebulę zmielić w maszynce.
Gotować na średnim ogniu około 30 minut aż pasta zacznie gęstnieć i wyparuje nadmiar wody.
Dodać olej i ocet. Doprawić solą,pieprzem i cukrem do smaku. Pasta powinna być lekko słodka.
Gorącą pastę przełożyć do słoiczków i zakręcić. Nie trzeba pasteryzować,słoiczki się pozamykają.